Борисов смята, че Радев държи цялата силова машина - МВР, ДАНС,

...
Борисов смята, че Радев държи цялата силова машина - МВР, ДАНС,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Който вади нож, от нож умира

Борисов счита, че Радев  " държи цялата силова машина - Министерство на вътрешните работи, ДАНС, ГДБОП "  и счита, че бъдещето държавно управление ще е под тотален негов надзор.

Защо през 2009 година избраха дясна партия, с национални полезности, мощно вярваща в Бога, с християнската полезности, а тези от други етноси и религии видяха в нас приемливост. Повече от всеки път ГЕРБ се нуждае от идеология. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на живо включване във Фейсбук, където се излъчва конференция на партията в Пампорово, предава Дарик.

Действително съм любопитен по какъв начин ще ръководят хора, изгубили изборите по един жесток метод. Как водачи на партии, сринали се на изборите, ще бъдат вицепремиери и министри – водачи, които техни гласоподаватели желаеха оставките им, понесоха най-ниските резултати в историята си, в този момент ще управлят; партии, които са рекордьори и за 2 месеца в изборите са се сринали с 15-20%, попита Бойко Борисов.

Той цитира думи от Библията: " Който вади нож, от нож умира ". И прикани симптазинтите и деятелите на ГЕРБ да не подхождат с ненавист, а с приемливост. Християнските полезности е в темела, в основата на тази партия. Призова да не се отива в прекаленост.

" Мисля, че център-десни партии няма с изключение на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили ". По думите му, даже гласоподавателите на ДСБ са санкционирали партията си, тъй като са преговаряли с Българска социалистическа партия и влизат де факто с ръководство с тях.

Според него за 8 месеца не е имало нито една инвестиция. Имало спад с 64% на вложенията. " След Орешарски имаше два пъти повече съсипия, само че се справихме. Сега след тези ще има злополука ", предвижда някогашният министър председател.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР